Oferta CRACIUN 2017

Rezerva o camera

Nume *:

Telefon *:

Email *:

Numar de persoane:

Folositi calendarul pentru a selecta perioada dorita:

  your selection     unavailableOK

CRĂCIUN 2017

Pensiunea Casa Domnească

CACICA

23 – 27 decembrie – cinci zile şi patru nopţi .

23 decembrie 2017

Primirea oaspeţilor cu prăjituri si cozonaci de casă. Vom ciocni împreună un pahar de ţuică, vin sau afinată de casă, după pofta fiecăruia.

24 decembrie 2017

Mic dejun cu preparate tradiţionale din carne (porc, pasare, peşte), brânzeturi, unt, zacuscă, lapte acru sau dulce, ochiuri bucovinene, dulceţuri de casă.

Plimbare la obiectivele turistice din zonă: Salina Cacica, Biserica Catolică Basilica Minor din localitate , Biserica de lemn de la Pîrteştii de Sus.
Apoi fiecare se pregăteşte pentru Seara Sfânta de Ajun. Lângă bradul frumos împodobit aşteptăm colindătorii. Cete de copii şi tineri vor vesti Naşterea Domnului. Ansambluri artistice vor prezenta obiceiuri populare din zonă.

25 decembrie 2017

După un mic dejun copios urmează program de voie bună după preferinţele fiecăruia: participarea la slujba de Crăciun, vizite la obiectivele turistice din împrejurimi, schi pe pârtia Şoimul, patinaj sau relaxare la centrul SPA al pensiunii.

Masa festiva de Crăciun: se vor umple mesele de platouri cu preparate din peste, brânzeturi, răcituri de cocoş, fripturi speciale, salate şi murături asortate, dulciuri de casă, afinată, pălincă si vin.

– petrecere şi voie bună voia bună cu cântece din Bucovina.

26 decembrie 2017

Mic dejun cu diferite preparate din zona Bucovinei.

Program de odihnă şi relaxare la centru SPA din pensiune.

Cina câmpenească cu grătar în aer liber ( pomana porcului, cotlete, frigărui , mici, scrijele de cartofi, plăcinte poale în brâu, clătite cu brânză şi smântână la cuptor băuturi tradiţionale) muzică şi voie bună.

Seara se încheie ciocnind cănile de vin fiert.

27 decembrie 2017

– mic dejun copios după care ne luăm la revedere.

Tariful include : cazare, mic dejun, acces la centrul SPA, masa festiva de Crăciun şi cina câmpenească din data 26.12.2017.

Pentru copii:

– 0 – 6 ani gratuit fără pat suplimentar

– 6– 14 ani reducere 50 %

– peste 14 ani plata integral.

Nu se fac rezervări în regim single.

Meniul casei este compus din mâncăruri şi băuturi natural-tradiţionale bucovinene preparate din produse bio obţinute în gospodărie: tochitură cu mămăliguţă, hribi cu smântână, borş ţărănesc de hribi, păstrăv cu smântână, plăcinte poale-n brâu, sărmăluţe, răcituri, fripturi, papanaşi, pomana porcului, clătite cu dulceaţă, prăjitură cu afine, tocinei şi altele.

Camerele sunt prevăzute cu:

  • baie proprie

  • televizor

  • minibar

  • internet

Facilităţi generale:

  • acces nelimitat la centrul SPA al pensiunii, compus din piscină, saună, sală de sport , tenis.

  • posibilităţi nenumărate de petrecere a timpului liber: vizită la obiectivele turistice din zonă, agrement, echitaţie, ski, patinoar etc.

Preţ sejur: 1.100 ron/persoană – cameră dubla

1.150 ron/persoana – apartament

Condiţii de plată: 50 % din valoarea totală în momentul rezervării şi diferenţa de 50% la sosire. Avansul nu se returneaza în cazul anulării rezervării.

Pensiunea dispune de: – 8 camere cu pat matrimonial

– 1 cameră triplă

– 2 camere twin cu două paturi

– 1 apartament

Total 25locuri.

Vă aşteptăm cu drag!

Această ofertă poate fi modificată la cererea clientului (pot fi schimbate datele de intrare şi ieşire de asemenea prelungirea sejurului).